Ontbijten kan elke dag bij Velius tot 10.30 uur

Brasserie Velius, gelegen in het hart van Hoorn met uitzicht over de Gedempte Turfhaven, de Gouw en het Nieuwland, verwelkomt gasten voor een smaakvolle ervaring. Als trotse uitbaters, Paola en Rene Stam, bieden zij een sfeervolle horecagelegenheid met een gezellig groot terras waar je grotendeels van de dag in de zon kunt zitten. Binnen en buiten is er gratis wifi, zodat je nog meer vrienden kunt uitnodigen.

Bij Brasserie Velius kun je niet alleen heerlijk ontbijten, maar ook genieten van lunch, High Tea, High Beer of High Wine arrangementen. Voor een gezellig diner ben je hier ook aan het juiste adres. De tap biedt verschillende speciaalbieren en er zijn tal van speciale bieren op fles. Daarnaast serveren ze Bruijns koffie, huiswijnen, prosecco’s en luxere wijnen1.

Vroege Vogel Ontbijt: Ontbijten in de zon!

Vanaf nu kun je weer genieten van het “Vroege Vogel” ontbijt bij Brasserie Velius. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt en laat de zon je dag nog mooier maken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Brasserie Velius en start je dag met een smakelijk ontbijt! 🌞🍳☕️