Welkom bij Brasserie Velius, dé culinaire hotspot op de gezellige gedempte Turfhaven in Hoorn. In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis door onze brasserie, delen we de perfecte oplossing voor zwak GSM-signaal in ons pand en onthullen we enkele onweerstaanbare arrangementen, waaronder High Tea, High Beer en High Wine. Zo ben je niet alleen verbonden, maar geniet je ook van een smaakvolle ervaring.

Culinaire Verwennerij

Brasserie Velius in Hoorn verwelkomt je met open armen voor een culinaire ervaring van de bovenste plank. Laat je betoveren door onze gevarieerde menukaart met lokale gerechten, omringd door de gezellige sfeer op ons terras. Geniet van gezelligheid en Fine Dining op een historische locatie in het hart van Hoorn.

HiBoost GSM-Versterkers: Connectiviteit zonder Compromissen

We begrijpen het belang van altijd bereikbaar zijn, vooral tijdens een heerlijk diner op de begane grond van onze brasserie. Daarom hebben we geïnvesteerd in de innovatieve HiBoost GSM-versterkers. Deze technologie garandeert een betrouwbaar GSM-signaal, zelfs op plekken waar dit normaal gesproken zwak is. Zo kun je zorgeloos bellen en delen terwijl je geniet van de culinaire verwennerij bij Brasserie Velius.

Onweerstaanbare Arrangementen

Naast ons gastronomisch aanbod introduceren we enkele onweerstaanbare arrangementen. Van een sfeervolle High Tea tot een gezellige High Beer of een verfijnde High Wine – bij Brasserie Velius in Hoorn wordt elk arrangement een smaakvolle belevenis op zich.

Speciale Gelegenheden

Brasserie Velius is niet alleen een plek voor heerlijke maaltijden, maar ook voor speciale gelegenheden. Ontdek onze bovenverdieping voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten, en geniet van private dining op maat. Onze brasserie is de perfecte locatie voor het vieren van mijlpalen en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Conclusie

Brasserie Velius nodigt je uit om te genieten van een gastronomische ervaring in een gezellige en gastvrije ambiance. Boek vandaag nog en ontdek waarom onze brasserie niet alleen staat voor heerlijk eten, maar ook voor naadloze connectiviteit en onweerstaanbare arrangementen. Brasserie Velius in Hoorn: waar culinaire pracht en moderne technologie samenkomen.